Rådgivning

Jeg hjælper børn og unge i skoleregi til at kunne stå stærkt, trygt og kærligt i sig selv, i fællesskabet og i livet. Jeg har årelang erfaring i at udvikle og implementere forskningsbaserede trivselsstrategier og – projekter i skoleregi og kan dermed hjælpe jer til at skærpe jeres kompetencer og profil som institution. 

 

 

 

 

 

 

 

 Jeg tilbyder 

 

  • Sparring & modellering i forhold til problematikker og samtaler med enkelt-elever.

     

     

  • Sparring & hjælp til plan for implementering af trivselsstrategier og værktøjer skræddersyet til netop jeres institution.

 

 

  • At hjælpe jer med at skabe et fælles sprog og en fælles platform for et professionelt, målrettet trivselsarbejde og – samarbejde på skolen. 

 

Iben, du har en evne til at få folk til at føle sig trygge, når du stiller dig op for at formidle noget. Dine budskaber går helt klart igennem.

– Kim, viceskoleleder, Privatskole, Fyn

Du er en rigtigt dygtig og professionel underviser.

– Susanne, underviser, efterskole, Fyn

Jeg fik nogle helt konkrete praksis-eksempler og materialer, som jeg kan bruge i hverdagen. Og som er lige til at gå til.

– Jørgen, underviser, efterskole, Jylland

Du har i den grad været med til at vende hele indskolingen – tak!

– Morten, bestyrelsesformand, Privatskole, Jylland

IBEN DAM
Tokkerodparken 48
5264 Morud

+45 30 30 14 54
info@ibendam.dk
CVR 35941207

 

Hvad kan jeg gøre for dig?

Trivsel på skemaet?

Det er min klare erfaring som fagperson, at vi - ved hjælp af ret enkle, forskningsbaserede metoder - kan hjælpe vores elever til markant øget livsglæde og -duelighed.

Vi ved i dag, at trivsel og læring hænger sammen. Så når vi arbejder på at højne elevernes trivsel og livsglæde, arbejder vi samtidig på at højne deres læring og faglighed.  

Hvorfor er lærere og pædagoger vigtige i den proces?

- Fordi det pædagogiske personale allerede har opbygget relationer til eleverne og følger deres hverdag.

- Fordi mange af de problematikker, som ellers kan vokse sig store, kan afhjælpes eller forebygges med viden, redskaber og støtte. 

 - Fordi vi som pædagogisk personale arbejder med at hjælpe vores elevers udvikling på vej på flere parametre - både fagligt, socialt og personligt. 

Min vision

Min vision er at hjælpe mennesker til at kunne leve deres liv i indre fred og glæde og med mod på livet, så de kan forme deres relationer til andre og til samfundet herefter.  

IBEN DAM
Tokkerodparken 48
5264 Morud

+45 30 30 14 54
info@ibendam.dk
CVR 35941207